I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com

.

KLIK UNTUK JOIN! ^_^

SYARAT PENYERTAAN :
  1. Buat entry yang bertajuk : I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com
  2. Tepek banner pink di atas. Tak kisah lah nak tepek besar-besar atau kecik-kecik. Asal nampak.
  3. Follow dan like semua sponsor hadiah giveaway. KLIK SINI : Senarai Hadiah GIVEAWAY
  4. Back link ke entry ini semula. Atau dalam erti kata lain letak je link entry giveaway ni dalam entry.
  5. Submit link entry anda di ruangan komen entri ini. PERMALINK okay ! Maknanya link untuk entry tu sahaja. Jangan submit link blog pulak! 



DATELINE : 21 JULAI 2013 ; 8.00PM

2 comments

Nur Rabiatul said...

Hi... jm join giveaway ni? :)

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/08/ga-paisley-blouse-tribal-square-by.html

nur wanda Shuhada said...

Selamat Hari Raya Awak :) Jemput . Done follow :) goodluck dear :*

1.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/de-juin-octobre-giveaway.html

2.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/mega-top-up-giveaway-by-arni-dan-madihah.html

3.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/giveaway-rekaan-sendiri-by-eymasu.html

4.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-sha-purple.html

5.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

6.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/giveaway-bysaidah-yusuff.html

7.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

8.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/08/mega-giveaway-by-djh-ahkak-gojess.html

Post a Comment

Leave Your Comment Here :-