Giveaway 2014 Mialiana.com

.
25 comments



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

readmore »»

Contest Blog Comel By: Shedaucu

.
5 comments


(Sape Nak Join Tekan Banner Atas)

Contest Blog Comel By: Sheda Ucu  Di Anjurkan Oleh Sheda Ucu 
 Bermula 15 september  hingga 15 oktober Dengan Penaja Bersama 



DATELINE : 15 OKTOBER 2014 (RABU)

readmore »»

Giveaway by NazaTupperware.JOM JOIN!!

.
3 comments

Giveaway by NazaTupperware.JOM JOIN!! | Kena tag oleh seorang rakan blogger untuk join GA ni. Apa lagi, laju2 iols join.. Haha! Mana tau, untung2 menang hadiah tupperware.. Sape tak kenal produk tupperware adalah sangat rugi. Kualiti tip top I tell you.. So, jom join sama2! ^__^

KLIK BANNER UNTUK JOIN!


Done Follow  "nazatupperware" -- Follower #73
Done LIKE  "i love tupperware" --  Liker #1472


Iols tag this 2 bloggers :-


Btw, terima kasih Numi sebab tag iols.. Hehe.. Mereka2 yang tak kena tag pun boleh jer join GA ni.. Tarikh tutup pun lambat lagi.. So, apa lagi? Jom meriahkan GA rakan kita ni.. Klik jer banner kat atas tu ye untuk tau lebih lanjut syarat2 penyertaan.. ^__^


DATELINE : 15 OKTOBER 2014 (RABU)

readmore »»

Giveaway Merdeka 57 By Mawar Biru

.
3 comments

Giveaway Merdeka 57 By Mawar Biru | Lama tak join GA.. Kali ni dijemput oleh organizer GA ni sendiri iaitu Cik Mawar Biru untuk join. So, saya luangkan sedikit masa untuk turut serta dalam Giveaway Merdeka By Mawar Biru ni. Semoga bertuah la kali ni hendaknya.. Hehe.. ^_^

 Giveaway Merdeka 57
Saya menghargai kemerdekaan dengan cara menjadi rakyat Malaysia yang berdaya saing dan sentiasa mencari dan mencuba peluang yang diberi untuk sama-sama menaikkan ekonomi Malaysia di mata dunia. In Shaa Allah. 


DONE FOLLOW ALL SPONSORS
===============================
Mawar Biru - DONE FOLLOW (#273)
Ieta Mat Sa'ad - PREVIOUSLY FOLLOWED 
 NiNa NieYna - DONE FOLLOW (#91)
  Sheda Ucu - DONE FOLLOW (#1483)
 Ainaa Roseberry - PREVIOUSLY FOLLOWED
 Nadia Johari - DONE FOLLOW (#595)
Safarin Sulaiman - PREVIOUSLY FOLLOWED
 Nik Nurhafizah Er - PREVIOUSLY FOLLOWED
KIZ - TAK JUMPA WIDGET FOLLOWER, SO JUST FOLOW TWITTER & ADD GOOGLE+


DONE LIKE ALL PAGES
================
Lisa - DONE LIKE (#281)
 Kak Ieta - PREVIOUSLY LIKED
Nina - DONE LIKE (#17)
Sheda - DONE LIKE (#401)
Aina - PREVIOUSLY LIKED
Nadia - DONE LIKE (#108)
Phat - DONE LIKE (#1025)
cik Pjaz - DONE LIKE (#201)


DONE FOLLOW ALL IG
=======================
@mawar_biru89 - PREVIOUSLY FOLLOWED
@nienazainal - REQUESTED
@shedaucu - DONE FOLLOW (#643)
@ainaaroseberry - DONE FOLLOW (#1674)
@phat - REQUESTED
@cikpjaz - DONE FOLLOW (#702)
@ietamatsaad - DONE FOLLOW (#196)



DATELINE : 13 SEPTEMBER 2014 (SABTU)


readmore »»