Cik Lyeen's Giveaway

.

GA Tudung Disember 2012, GA Disember 2012, GA Tudung
CLICK BANNER!

SENARAI HADIAH :

Tudung Bawal Balqis/Roses
Syria Balqis/Roses
Shawl Half Moon Sakura
 Shawl Tiara
Shawl Sophie
Tudung Chiffon
Tudung Bawal Pelangi
Tudung Bawal Checkers
Tudung Bawal Beads/Buttons
Tudung Bawal Printed
Syria Chiffon 
Pashmina
Inner

*Boleh tengok gambar2 hadiah*

TAGGED :

DATELINE : 31 DISEMBER 2012


23 comments

Lyeen De Syifa said...

Assalamualaikum,
Salam cupcakes..:)

Lyeen dtg sini nk wish thanks sgt sebab sudi join GA first Lyeen ni.. Good luck n happy blogging taw..:D

Lyeen dah update senarai peserta kat sini http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

Silalah bw, sebab Lyeen ada hadiah utk entry banyak komen..

Lyeen bagi cupcakes 3 kat sini..:)

The ShomeL TwinZ said...

kumpulan 17 [cupcake aiskrim]
dari segmen yg sama..
dtg + follow..jom singgah ke blog eyna jgak :) http://eynavsnanie.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nadrah Zulkifly said...

Salam, hiii > . <
Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
dari segmen yang sama <3
Jom BW ke blog saya jugak :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

Nur Amiera said...

singgah sini dari GA yg sama :D
jemput singgah dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/iezah-last-giveaway-2012.html

Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

sila lah komen dari segmen yg sama..

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Amna for short said...

hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Hai! Visit dari segmen yang sama!
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

cheeze maz said...

Salam kenal blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yg sama...gud luck and happy blogging ya!

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yg sama...gud luck and happy blogging ya!

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

✿A I N A A✿ said...

Dari GA yang sama.. jom balas kunjungan.. TQ ye and all the best!

http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

eyka said...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama , kumpulan 1 , cupcake chocolate ..
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

*sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

tlg like juga entry tu ye :P

Iezwa Wawa said...

Hye!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog wawa pulak~

http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

secret of us said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Afiqah Nur Sabrina said...

jom join :) http://sabrina-purplelicious.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

Hidayatul Afzam said...

jemput join GA sy http://princess1405.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-princess1405.html

StrawBerry Cynta Syasya said...

awk ditag http://music-syasya95.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html :)flow me

Nabilah Azahari said...

hey there mimi :)

Mas Zull said...

assalamualaikum zpc...selamat bersegmen yer...:)

Post a Comment

Leave Your Comment Here :-